AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!
AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!

Bamse och skäggiga sjukan

Trillingarna är på stranden och letar efter spännande saker. Ett av deras fynd är en konstig pinne med något som ser ut som enmustasch. De tar hem den och sätter den i rabatten, men det skulle de inte ha gjort … Nästa dag vaknar de alla upp med skägg! Vad ska de ta sig till? Läs hur det går i nya numret.

Trevlig läsning önskar vi på redaktionen!

Bamse 18 finns att köpa i butik från och med den 25 november.

bamse

Vem kan lura Krösus Sork?

Kan man få Krösus Sork att lämna ifrån sig några av sina pengar? Bamse tror inte att det är möjligt, men det gör Skalman. Om någon lyckas får du läsa i veckans tidning

bamse

Det går bra ändå!

Happ är ett av Lille Skutts många syskon. Han håller på att förbereda ett alldeles särskilt Luciatåg med sin familj. Det blir inte riktigt som de tänkt sig, men det kan kanske bli bra ändå?

bamse 18 21 tävling

Rimtävling: Vinn julalbum!

Vi undrar om du kan hitta på ett julklappsrim till årets Bamse Julalbum? I så fall kan du vara med och tävla om ett album! Läs mer på vår sajt.

bamse

Skola om vulkaner

När en vulkan får ett utbrott väller det ut en massa lava, men vad är lava egentligen? Det och mycket mer får du lära dig i den här tidningen!

bamse

Träffa de nya figurerna i Bamse och Vulkanön

Bamse och Vulkanön är en ny film som kommer att ha biopremiär den 22 december 2021. Här får du lära känna några av de nya karaktärerna som dyker upp i filmen.