AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!
AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!

Bamsesamarbeten 

Välkommen till Bamses magiska värld, där vi (Story House Egmont) stolt förvaltar rättigheterna till världens starkaste och snällaste björn. Sedan 1966 har Bamse varit en hjälte och förebild för barn och unga, älskad för sina äventyr som värnar om kunskap, vänskap och rättvisa. Idag utvecklar vi Bamses universum, inte bara genom nya berättelser utan också genom givande licenssamarbeten, som spänner över ett brett spektrum av innehåll, produkter och upplevelser. Vi är dedikerade till att bevara det som gör Bamse unik, medan vi varsamt förnyar honom för morgondagens publik och trender. Alltid med ett starkt fokus på underhållning, kvalitet och trygghet.

 

Våra Bamsepartners

Vi har idag flertalet pågående Bamsesamarbeten. Bland våra partners återfinns allt från affärsdrivna företagsverksamheter, till statliga myndigheter och ideella organisationer. Alla inom vitt skilda branscher och områden, som hälsa, miljö, kultur och nöje, resor, leksaker och mode

 

Ett dunderstarkt varumärke

Bamse är en av landets mest folkkära och ikoniska figurer. Enligt en varumärkesundersökning av SIFO Kantar (2022) är Bamse det mest välkända barnvarumärket i Sverige. Med en spontan kännedom om 61% och en hjälpt kännedom på över 90% hos barn mellan 4 och 10 år, överträffar Bamse långt nästkommande varumärken och figurer. För våra partners innebär detta en dunderstark möjlighet att nå ut till en bred publik med eget innehåll, produkter och upplevelser, som speglar Bamses positiva och inflytelserika varumärkesbild.

 

Vad innebär ett Bamsesamarbete?

Att ingå ett licensavtal med Bamse innebär att du får möjligheten att knyta dina produkter och tjänster till ett av Sveriges mest älskade varumärken. Vi strävar efter att bygga värdegenererande och långsiktiga partnerskap som inte bara stimulerar försäljning och uppfyller affärsambitioner, utan också förstärker banden mellan din verksamhet och dess målgrupp. Tillsammans arbetar vi för att skapa tilltalande koncept och upplevelser som inte bara är trogna Bamses värderingar, utan också bidrar till att utveckla varumärket och skapa nya glädjefyllda ögonblick för både stora och små Bamsefans.

 

Fördelar

Som partner får du tillgång till ett varumärke med omedelbar igenkänning, dunderladdat med positiva associationer. Vårt Bamse-team står redo att stödja dig med allt från designguidning till rådgivning och support i produktutveckling, kommunikation och marknadsföring. Vi gör det enklare för dig att förverkliga dina idéer och nå ut till dina kunder och användare. Dessutom blir du en del av ett dynamiskt nätverk av Bamsepartners, där vi i olika forum regelbundet delar erfarenheter, idéer och strategier för framgång.

 

Uppdragspublikationer

Vi utvecklar även uppdragspublikationer för olika organisationer och verksamheter, så kallade ”Bamse specialtidningar”, med inriktning mot barn. Vi erbjuder hela kedjan från utveckling av innehåll och form, till tryck och distribution. En förutsättning är förstås att budskapet stämmer med Bamses värdegrund. Med hjälp av Bamse kan man ta upp även svåra och allvarliga ämnen på ett sätt som barnen kan relatera till och känna sig trygga i. Exempel på organisationer som vi tagit fram specialtidningar till: Naturvårdsverket, Vasamuseet, Svenska Diabetesförbundet, Hjärnfonden och Regionbiblioteken.

Läs mer här.

 

Ett bra liv för barn och unga

Bamse är en del av mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut cirka 140 miljoner kronor i stöd till olika initiativ och insatser för att hjälpa utsatta barn och unga i Skandinavien. I Sverige stöttar Egmont bland annat Bris, Rädda Barnen, Sveriges Stadsmissioner, Berättarministeriet och My Dream Now. Som Bamsepartner blir du en del av denna viktiga insats, vilket ger ett mervärde både för din verksamhet och för samhället i stort. Läs mer på Story House Egmonts hemsida.

 

Kontakt

Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer om våra samarbeten och hur du kan bli en del av Bamses framgångssaga. Vi ser fram emot att utforska hur vi tillsammans kan skapa nya spännande möjligheter genom Bamse.

Mattias Mickelsson, ansvarig Bamse licenssamarbeten, mattias.mickelsson@egmont.se
+46 70 863 94 09