Prenumerera på Bamse

I serietidningarna om Bamse ryms berättelser om vardagliga händelser och historier som baseras på fakta. Alla barn har stor glädje av att prenumerera på någon av Bamsetidningarna: Bamse, Bamse för de yngsta, Bamse – Kul att lära och Bamses Äventyr.

Starta er Bamseprenumeration idag!

Bamse prenumeration

Bamse

Bamseserierna är inte bara spännande och roliga, de ger även läslust och lär ut viktiga saker som att man ska hjälpa varandra och vara en bra kompis. Högläsning ur Bamsetidningen är bra för barns språkutveckling och ett mysigt sätt att umgås.

Bamse för de yngsta prenumeration

Bamse för de yngsta

Bamse för de yngsta är en ”pektidning” med serier specialskrivna för små barn. Bilderna är färgstarka, stora och lätta att förstå. Tidningen passar Bamse-älskare i åldern 1 till 4 år.

Bamse kul att lära prenumeration

Bamse – Kul att lära

Bamse Kul att lära tas fram i samarbete med pedagoger och tar upp ämnen som alfabetet, siffror, klockan, djur i skogen, rim och ramsor etc. Bamse Kul att Lära kommer ut 6 gånger per år och vänder sig till barn i åldern 4-7 år.

Bamses äventyr

Följ med Bamse och hans vänner på spännande äventyr i denna 80 sidor tjocka tidning. Bamses äventyr innehåller alltid en extra lång serie. 

Digitala tidningar

Som prenumerant på Bamse eller Bamse för de yngsta får du även tillgång till tidningen digitalt i FLIPP – helt utan extra kostnad. Första månaden ingår dessutom FLIPP Premium med mer än 40 tidningar.