AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!
AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!

Äntligen är det dags för en ny Bamsefilm!

Bamse och Vulkanön kommer att ha biopremiär den 22 december 2021. Här får du lära känna några av de nya karaktärerna som dyker upp i filmen.

Kattja

Kattja är ny i Småköping. Hon ser väldigt gullig och snäll ut, men är trots den färgglada tröjan ingen vidare trevlig typ. Kattja drömmer om att stjäla guld och diamanter, men lyckas knappt stjäla nyfångade fiskar i hamnen utan att bli upptäckt.Trots detta har Kattja mycket höga tankar om sig själv.

Beanka

Beanka är en framstående upptäcktsresande och världsberömd biolog. Hon är Skalmans vän från förr och de två tycker mycket om varandra. De tänker på samma sätt. Det bästa Beanka vet är att upptäcka nya saker och att systematisera och kategorisera dem.

Portierna på Hotell Nord

Portier är ett fint namn på en receptionist på ett hotell. Denna mustachprydde portier arbetar på det anrika Hotell Nord i en liten hamnby, så långt norrut i världen man kan komma. Han bär alltid röd kavaj och svart fluga och vill gärna ge sken av att hotellet är mer populärt än vad det faktiskt är.

Carina Mullvad

Arbetar som reporter på tv-programmet Vetenskapsnytt – ett av Skalmans absoluta favoritprogram. Carina Mullvad skickas iväg till Hotell Nord för att göra ett reportage när det visar sig att den världsberömda boiologen Beanka är försvunnen.