AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!
AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!

Spännande dubbelnummer av Bamse!

Bamse är ensam hemma när någon plöstligt knackar på dörren. Utanför står en mystisk person som ger Bamse en bukett blommor, men det är inte några vanliga blommor… Hur ska det gå?

I det här numret kan du också läsa serien “Farmors finaste skatt” som handlar om när Farmor bestämmer sig för att storstäda på vinden.

Trevlig serieläsning önskar Bamseredaktionen!

Bamse nummer 11/12 finns i butik den 14 juli.

Tävla om Bamse Vasa-Memo!

Vasa-Memot har fina bilder där Bamse och hans vänner seglar tillsammans med Vasa. Allt du behöver göra för att tävla om spelet är att svara rätt på två frågor om skeppet Vasa, som bärgades efter 333 år på havets botten.

Vad finns på Farmors vind?

Farmor bestämmer sig för att storstäda på vinden och ber Bamse om hjälp. Hon berättar för Bamse att det finaste hon har finns på vinden. Vad hon inte vet är att fixare-sorkarna tjuvlyssnar – och nu vill de komma åt Farmors skatt! Läs vad som händer i nya numret av Bamse!

Vinn familjespelet Bamse 5-kamp!

Bamse och hans vänner har ordnat en massa spännande tävlingar, som till exempel Lille Skutts morotsstafett, Farmors köttbullerace och Bamses steg-duell. Tävla, rör på dig och ha roligt – allt på samma gång!

Prenumerera på Bamse!

Vill du får hem senaste numret av Bamse i brevlådan innan det släpps i butik?