Annons
Annons

I Bamse nummer 11/12 har du chansen att vinna Bamse Vasa-memo. Du kan också delta i tävlingen här på sajten.

Vasa-memot har fina bilder där Bamse och hans vänner seglar tillsammans med Vasa. Allt du behöver göra för att tävla om spelet är att svara rätt på två frågor om skeppet Vasa, som bärgades efter 333 år på havets botten!

Vi behöver ditt svar senast den 11 augusti. 10 vinnare presenteras inom tre veckor efter att tävlingen har avslutats. Lycka till!

  • Genom att delta i tävlingen godkänner du villkoren som i korthet innebär att dina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Genom att acceptera villkoren godkänner du att om du vinner så publiceras ditt för- och efternamn och din bostadsort på www.bamse.se. För att kunna delta i tävlingen måste du acceptera reglerna för tävlingen. Deltagare under 16 år skall ha målsmans godkännande för deltagande. Det är ej möjligt att byta ut vinsten mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda vid Egmont Publishing eller deras anhöriga kan inte delta i tävlingen. Ansvarig för tävlingen är Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö.