AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!
AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!

Märkliga morotsstölder

Lille Skutt blir rosenrasande när han upptäcker att någon har stulit morötter från hans morotsland. Med hjälp av Bamse och Skalman försöker han ta fast morotstjuven. Tror du att de lyckas? Läs hur det går i tidningen!

Den här serien bygger på den figur och idé som Oliver Hanek för två år sedan vann vår läslovs-tävling med. Läs mer om Oliver på sidan två i tidningen.

Trevlig sommarläsning önskar Bamseredaktionen!

Bamse 10 finns i butik den 22 juni.

Oliver Hanek

Marie-Lo och Molly

Marie-Lo har precis vant sig vid att ha skilda föräldrar när hennes pappa skaffar en ny tjej. Marie-Lo tror att det kommer bli hemskt, men har hon varit för snabb att döma?

Tok-Lasse

Inte långt från Bamse bor Tok-Lasse. Han kallas så eftersom de flesta tycker att han gör så konstiga saker. Det är egentligen inte så många som känner Tok-Lasse särskilt bra. Är han verkligen så konstig som han verkar? Läs vad som händer när trillingarna bestämmer sig för att undersöka saken!

Lyssna på en bamse-följetong i sommar!

Vem är den mystiske fången på skeppet Valparaiso? Följ med Bamse, Lille Skutt och Skalman när de försöker ta reda på skeppets hemligheter. Det blir en lång och spännande resa som tar dem till Afrikas kust och den vita stenstaden Ilarnek. Men vad gör Krösus Sork där? Något riktigt, riktigt skumt är i görningen!

Du hittar berättelsen i Bamses Skattkista och där ljudböcker finns.

Vill du få tidningen direkt i brevlådan innan den kommer ut i butik?