AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!
AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!

Bamse nummer 4/5 finns i affären den 20 mars. Här får du veta vad som kommer i nya numret.

Bamse och skatten på Orm-ön

Gammel-Sork har fått ärva Styrbjörns papegoja Xerxes. I Xerxes bur finns ett brev med en karta till en ovärderlig skatt. Gammel-Sork och Bamse bestämmer sig för att åka och hämta skatten. Samtidigt har Vessel-gänget rymt från fängelset och vill hämnas på Bamse som fick dem inburade…

Bamse och vildddjuret

När ett djur rymmer från zoo sprids snabbt ett rykte om att det är ett farligt vilddjur. Många känner sig rädda och oroliga. Några gillrar fällor.

Den perfekte påskpysslaren

Påsken närmar sig med stormsteg och på förskolan pysslar barnen för fullt. Mini-Hopp gör en påsk-kyckling, men hur går det egentligen för honom?

Påsk hos Evilia Flugsvamp

Det är påsk på Kullarna. Trillingarna klär ut sig till påskkärringar och går runt i husen och lämnar påskkort som de själva ritat. I ett av husen bor häxan Elvilia Flugsvamp. Hon bjuder in till ett rysligt te-party som trillingarna inte vågar tacka nej till.

Elvilias trollerimissar

Evilias fingerborg har funkat dåligt eftersom hon använt den så mycket. Kan du se vad som har hänt med djuren? 30 kluriga Bamse-läsare vinner var sitt exemplar av Bamse-extra!

Den stora marknaden

Om det är mycket folk på en plats kan det vara svårt att hålla reda på varandra. En dag när Bamse, Brummelisa och Brumma besöker marknaden kommer Brumma bort.