AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!
AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!

Bamse åker till Jokkmokk

Buorre beaivi! Det betyder god dag på nordsamiska. Det kan vara bra att kunna, för i det här numret får vi följa med till Jokkmokk där Bamses släkting bor. Hon berättar att deras renar har börjat försvinna. Man misstänker att jätten Stallo har tagit dem. Läs hela den spännande berättelsen i tidningen!

Trevlig läsning önskar Bamseredaktionen!

Bamse nr 2 finns i butik den 2 februari.

Bara en varg förstår en varg

Vargen åker kälke utan några kläder, fast att det är mitt i vintern. Till sist är han så kall att han skallrar tänder, men fryser riktiga vargar egentligen? Det får du veta i tidningen!

Bamse tävling

Rita en dunderklocka och tävla om en prenumeration på Bamses Äventyr!

När Farmor kokar dunder-honung till Bamse så behöver hon dunderklockor. Kan du rita en till henne? Skicka in din teckning för att vara med i tävlingen.

Istrollet

Bamses barn är ute och leker i snön när de får syn på en kista gjord av is. På något sätt hamnar barnen i kistan som flyger iväg med dem, men vart, och varför?

Massa skoj i Bamses skattkista

Bamses skattkista är en app som ingår i helårsprenumeration, men går också att prenumerera på separat. En berättelse i varje Bamsetidning finns inläst i appen Bamses skattkista. I Bamse nr 2 finns berättelsen Bamse möter Stallo inläst.

Vill du få hem Bamsetidningen i brevlådan innan den kommer ut i butik?