AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!
AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!

Spännande läsning i nya dubbelnumret!

Senaste numret av Bamse är fullproppat med serier som är både spännande och mysiga, perfekt att läsa under julen! Du kan bland annat läsa serien “Vädermaskinen” där Sorkarna får tag på Skalmans vädermaskin och försöker skapa snö, men det går inte riktigt som de tänkt sig…

Trevlig läsning önskar Bamseredaktionen!

Bamse nr 20/21 finns i butik till och med 11 januari.

Vinn Dunderklockanspelet!

Nu har du chansen att vinna ett roligt spel.

Klicka här för att komma till tävlingen!

Ett ovanligt paket

Lille Skutt rycker in och jobbar på en lördag då ett speciellt paket måste delas ut. Vad kan det vara i den mystiska lådan, som tycks hoppa helt av sig själv?

Det är tanken som räknas

När Vicki förstör Burres fina snöslott får Burre ett speciellt råd från sin pappa om hur de kan bli sams igen. Om det fungerar? Det får du läsa i tidningen!

Väggalmanacka fylld av leklust!

I väggalmanackan som följer med den här tidningen finns tips på många olika roliga lekar. En del kan man leka helt själv, andra behöver man vara några stycken för att leka. Hoppas att ni gillar lekarna lika mycket som vi gör.

Julen är underbar

Ja, så känner väl de flesta som firar jul, men de som inte har någon att fira med tycker nog inte att det är en underbar tid. Som Vargen till exempel. Han tror att ingen vill fira jul med honom för att han har varit elak, men är det verkligen så? Ingen förtjänar ju att fira jul ensam!

Vill du få hem bamse direkt i brevlådan?

Börja prenumerera här!