AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!
AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!

Bamse och superduperpåsken

En morgon kring påsk när Bamse och familjen vaknar har det hänt något väldigt konstigt. Alla deras kläder är utbytta, det är påskmust i vattenkranen och påskägg överallt. Allting har blivit påskifierat. Någon måste ligga bakom förvandlingen, men vem?

Glad påsk önskar Bamseredaktionen!

Bamse nr 4/5 finns i affären den 16 mars.

Vill du få hem Bamsetidningen direkt i brevlådan?

Matsvinnskampen

På trillingarnas skola slängs det alldeles för mycket mat efter lunchen. Det är både dyrt och dåligt för miljön att slänga mat. Klassen utmanas att minska matsvinnet till hälften. Tror du att de klarar det? Du får också en massa bra tips på hur du och din familj kan göra för att minska ert matsvinn.

Rädda maten!

I Mathjältespelet får du lära dig att ta tillvara på överbliven mat. Laga något nytt av resterna istället för att slänga.

Bamse träffar Mary Anderson

Har du hört talas om Mary Anderson förut? Förmodligen inte, men du har säkert sett hennes uppfinning jättemånga gånger. Hon hittade nämligen på vindrutetorkare till bilar! Läs mer om Marys uppfinning i nya numret av Bamse.

Krösus bygger en bro

Krösus Sork har anlitat hjälp för att bygga en ny bro, trots att det redan finns en. Vad ska det vara bra för? Han måste ha en lurig plan på gång, men Bamse lyckas han inte lura!

Lille Skutt blir utelåst

När dörren blåser igen bakom Lille Skutt blir Mini-Hopp och Suddan ensamma i huset. Lille Skutt måste snabbt hämta hjälp innan något farligt händer. Hur ska det gå?

Bamse och Monster-Måns

Ett stort och läskigt monster går runt bland kullarna och vrålar högt. Alla blir rädda och gömmer sig. Vad vill monstret egentligen? Läs den spännande serien i tidningen!

bamse tävling

Var med i vår tävling!

I den här tävlingen gäller det att para ihop vilka figurer som bor ihop. Klarar du det så har du chansen att vinna Bamse Kul att Lära. Hela 20 Bamseläsare vinner!