AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!
AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!

se upp för snöbollar i nya bamsetidningen!

Under en rast i skolan kastar någon jättehårda snöbollar. Det gör ont att bli träffad, och är inte alls kul. Både eleverna och fröken Fiffi anklagar Björna-Li för att ha kastat snöbollarna, men var det verkligen hon?

Spännande vinterläsning önskar Bamseredaktionen!

Bamse nummer 1 finns i butik den 13 januari.

bamse

Brum och tabellerna

Brum tycker inte det är roligt att gå i skolan, för det enda han är bra på är att rita. Bamse påminner honom om att han är duktig på att teckna för att han har övat så mycket, och om han övar på annat kan han bli bra på det med.

bamse

Bamse och det magiska ljuset

Lille Skutt och Bamse har hjälpt Farmor att skotta snö. Medan de väntar på att hon ska steka köttbullar går de upp på vinden. Där finns en massa spännande och konstiga saker. Lite för konstiga kanske…

tävling

Tävling: Vad ska Skalman uppfinna?

Nu har du chansen att hitta på Skalmans nästa uppfinning. Rita en teckning och beskriv vad uppfinningen ska göra. Vinnaren får en helårsprenumeration på Bamse och den uppfinning som han eller hon hittat på får vara med i en Skalman-historia. Ytterligare 10 vinnare får en prenumeration på Bamse kul att lära!

bamse

Till dig som är lärare: Bamses skola om studieteknik

På serieriundervisningen.se finns en lärarhandledning om studieteknik som bygger på serien Brum och Tabellerna i detta nummer. Handledningen är gratis att ladda ner.