AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!
AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!

Vet störst alltid bäst?

I det här numret träffar Bamse och Skalman ett gäng ekorrar som har tröttnat på att den som är störst alltid ska bestämma över alla andra. Bamse berättar att det inte måste gå till på det sättet. I en demokrati får alla vara med och bestämma, trots att vissa är mindre än andra! Hur det går för ekorrarna får du läsa i tidningen.

Trevlig läsning önskar Bamseredaktionen!

Bamse nr 1 finns i butik den 12 januari.

Bamse träffar Gandhi

Bamse träffar Gandhi

Bamse, Skalman och Lille Skutt tar en tur i tidsmaskinen till år 1947 där de träffar Mahatma Gandhi. Han var en viktig indisk ledare som avskydde våld.

Teddys magiska present

Teddys magiska present

Trillingarna fyller år och Teddy har önskat sig en trollerilåda. Han får en magisk väska som bjuder på lite mer trollkonster än väntat.

Bamse 1 tävling

Vinn en bok!

Nu tävlar vi ut 10 stycken böcker som handlar om brandkåren! Du behöver svara rätt på några frågor för att vara med och tävla.

Fartyget som frös fast

Fartyget som frös fast

Ett fartyg med värdefull last har fryst fast i isen och kallar på hjälp genom radion. Skalman och Bamse beger sig till hamnen för att försöka hjälpa besättningen, men de är inte de enda som har hört meddelandet. Kapten Buster har också en radiomottagare, men han är mer intresserad av den värdefulla lasten. Vad kan det vara för dyrbart ombord på skeppet?

Vill du få hem Bamsetidningen direkt i brevlådan?