AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!
AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!

Brumma och enhörningen

Det finns inget Brumma hellre vill än att få träffa en enhörning, och när hon minst anar det så dyker det faktiskt upp en. Enhörningen berättar att den har kraften att uppfylla önskningar. Men en fixaresork råkar höra det, och skvallrar för Krösus … Hur det går får du läsa i vårt dubbelnummer!

Trevlig läsning!

Bamse 11/12 finns i butik den 13 juli.

You get a magazine in English

Med den här tidningen får du en extra tidning på både engelska och svenska. Kanske förstår du inte hela berättelsen på engelska riktigt än, men då kan du vända tidningen upp och ner och läsa den på svenska i stället. Hoppas att du tycker om den!

Bamse och Mini-Mulle

Bamse och hans vänner spelar fotboll när bollen plötsligt försvinner ner i ett hål i marken. Bamse följer efter bollen ner i hålet och hamnar i ett underjordiskt hem. Vem bor där, och vem har tagit bollen?

Busar på glassjakt

Det är så varmt att medlemmarna i Tuffa Tuffingars Förening inte ens orkar busa. Lite glass skulle nog hjälpa, men de har ingen, och inga pengar att handla för heller. De bestämmer sig för att stjäla glassen istället, men det går inte riktigt som de tänkt sig.

tävling bamse

Vinn Bamse Dans-kortspel!

Nu har du chansen att vinna ett roligt spel där du får röra på dig och skaka loss ordentligt.

Bamses tidsmaskin

Det har blivit dags för vännaren att ge sig ut på en ny resa i tidsmaskinen. Den här gången hamnar de i Grekland, 400 år f.Kr. Där får de lära sig om de Olympiska spelen, en stor idrottstävling där man tävlar i olika sporter.

Äventyr på stranden

Katten Janson och Husmusen är på stranden för att bada, men vågorna är för stora för att de ska våga gå. Istället får de leka i sanden, men de vill ju så gärna bada. Tror du att de hittar en lösning?

Mörgel-Gluff och Snuttarna

Trillingarna plockar blåbär i skogen. Där träffar de Snuttarna. Det är lustiga små figurer, men eftersom de ser snälla ut så följer trillingarna med dem in i deras ihåliga träd. Det skulle de inte ha gjort … Läs hur det går i tidningen!