Annons
Annons

Frisk luft, full fart, skratt, lek och glädje. Det är poängen med det populära Bamseloppet.

Nu kan förskolor kostnadsfritt beställa material för att anordna ett eget Bamselopp. Det finns ett begränsat antal paket och dessa går att beställa så långt lagret räcker.

Här kan förskolor beställa material för att anordna ett eget bamselopp. Varje paket innehåller 25 diplom, 25 medaljer, 25 nummerskyltar, 1 affisch med ett gympapass, 1 startlinje och 1 mållinje. Om ni beställer innan den 26 mars kommer ni att få materialet senast den 18 april. Om det inte dykt upp då, så kan ni mejla till bamse@egmont.se

När vi mottagit din beställning kommer det upp en bekräftelse på webbsidan. Det skickas inte ut någon bekräftelse per mejl.

I år ställer vi ett par frågor om hur ni arbetar med rörelse på förskolorna. Dessa insikter är värdefulla i vårt fortsatta arbete med att främja barnhälsa och även utveckla Bamseloppet. Vi kommer inte att koppla samman ditt namn och dina svar när vi sammanställer undersökningen och du deltar därmed anonymt.

Anmäl dig här!

  • Ange ett värde mellan 1 och 10.

 

 

 

Annons
Annons

Tyck till om Bamse!

Nu kan du som är förälder svara på en enkät om Bamse och vinna en äventyrshelg på Kolmården. Det tar bara tio minuter. Tack för att du hjälper Bamse!

ÖPPNA ENKÄTEN

 

You have Successfully Subscribed!