AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!
AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!

Uppdaterad information: Tyvärr är Bamseloppet-materialet nu helt slut. Här finns dock material för utskrift om ni ändå vill anordna ett lopp: https://www.bamse.se/bamseloppet/

Vänliga hälsningar från oss som jobbar med Bamse

Om Bamseloppet 2018

Frisk luft, full fart, skratt, lek och glädje. Det är poängen med det populära Bamseloppet.

Nu kan förskolor kostnadsfritt beställa material för att anordna ett eget Bamselopp. Det finns ett begränsat antal paket och dessa går att beställa så långt lagret räcker.

Här kan förskolor beställa material för att anordna ett eget bamselopp. Varje paket innehåller 25 diplom, 25 medaljer, 25 nummerskyltar, 1 affisch med ett gympapass, 1 startlinje och 1 mållinje. Ni får materialet senast den 30 april. Om det inte dykt upp då, så kan ni mejla till bamse@egmont.se

När vi mottagit din beställning kommer det upp en bekräftelse på webbsidan. Det skickas inte ut någon bekräftelse per mejl.

I år ställer vi ett par frågor om hur ni arbetar med rörelse på förskolorna. Dessa insikter är värdefulla i vårt fortsatta arbete med att främja barnhälsa och även utveckla Bamseloppet. Vi kommer inte att koppla samman ditt namn och dina svar när vi sammanställer undersökningen och du deltar därmed anonymt.