AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!
AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!

Rekordintresse för Bamseloppet – tävlingsmaterialet tog slut

Intresset för årets Bamselopp har varit rekordartat. Förskolor runt om i landet har beställt tävlingsmaterial till hela 70 000 barn(!). Det tycker förstås vi på Bamse-redaktionen är jättekul! Samtidigt är vi lite ledsna, eftersom det har visat sig att materialet tyvärr inte räcker till alla.

De förskolor som har beställt efter kl 18 den 19 april blir tyvärr utan material – något som vi verkligen beklagar. Ni som beställt tidigare kommer att få material senast den 11 maj.

Om ni är en av de förskolor som ej får material och ändå vill anordna ett Bamselopp så finns följande material för gratis nedladdning via dessa länkar:

► Diplom
► Start- och mållinje (A4)
► Start- och mållinje (A3)
► Ark med medaljer
► Gympa-poster (A4)
► Gympa-poster (A3)
► Lappar att fästa på magen när man springer

Detta kan ni alltså ladda ner och själva skriva ut. (Högerklicka på bilderna för att ladda ner eller skriva ut direkt.) Medaljerna kan man med fördel klistra på ett kraftigare papper innan man klipper ut dem. Ett band kan fästas med en tejpbit på baksidan av medaljen.

Vi ber om ursäkt för att beställningsformuläret låg uppe för lång tid i förhållande till hur många paket det fanns att tillgå. Vi var inte beredda på så många beställningar.

Om du har frågor, mejla till bamse@egmont.se.

Många hälsningar från oss som jobbar med Bamse!

Se även den lilla gympafilmen via länken nedan!