AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!
AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!

Kommer du ihåg serien om Mörgel-Gluff och snuttarna i förra numret av Bamse? I den här tidningen fortsätter äventyret. Trillingarna är rädda att Mörgel-Gluff ska äta upp alla de stackars snuttarna. De berättar för Bamse, som lovar att hjälpa till. Hur det går får du läsa i tidningen!

Bamse 13 finns i butik den 10 augusti.

Trevlig läsning önskar Bamseredaktionen!

Vill du få hem tidningen direkt i brevlådan?

lille skutt

Professor Murmeldjur har bråttom

Lille Skutt kör cykeltaxi för att tjäna extra pengar. Han gör allt han kan för att Professor Murmeldjur ska hinna med sin båt, men turen går allt annat än smidigt. Tror du att de hinner fram till hamnen i tid?

Kurra Liten

Vi är alla olika, och för att kunna klara av samma saker kan vi behöva olika hjälpmedel. Det är till och med en fördel att vi inte ser likadana ut. Det får Kurra och de andra skolbarnen lära sig i serien på sidan 19. 

brum

Brum och sanndrömmen

En dag i skolan berättar Brum för sin bänkgranne om en knasig dröm han haft. Tänk om det han drömt händer på riktigt!

Plommonknyckaren

Katten Janson går förbi ett plommonträd på en av sina promenader. Det allra saftigaste plommonet hänger väldigt högt upp. Janson kan inte nå det själv, men med lite hjälp lyckas han kanske.

läsvanor enkät

Till dig som är vuxen:

Bamseredaktionen behöver din hjälp för att få veta mer om läsvanor. Svara på vår enkät och du får chansen att vinna ett hemligt Bamse-paket värt 500 kr.