AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!
AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!

Är Farmor i Trollskogen?
Varje morgon brukar Bamse titta i sin kikare upp mot Farmors hus på Höga berget. Men i dag är något fel, Farmor syns inte till.
Katten Janson och Husmusen hjälper Bamse leta efter Farmor som verkar ha hamnat i Trollskogen!

Katten Janson och färgburken
Husmusen och Katten Janson hjälper Vargen att måla om i Farmors kök. När det är dags för pannkaks-paus blir Katten Janson lite för ivrig och råkar välta färgburken, vilket får oväntade konsekvenser.

Lurvas som vakthund
Lille Skutt låser inte ytterdörren när han går och handlar eftersom Lurvas vaktar stubben. Katten Janson retas med Lurvas som visar sig vara ganska tuff, trots allt. I alla fall tills ett par vargkusiner får nys om att stubben är olåst …

Bamse och Orvar Orm
Orvar Orm får hjälp av Bamse när Kubbe Varg är elak mot honom. Men så plötsligt är det Bamse som blir lurad av Kubbe och då får Orvar och hans släktingar och vänner rycka in för att hjälpa honom.

 

 

Lille Skutt och önskemössan
Lille Skutt hjälper en trädvätte och som tack får han en magisk mössa. Vargkusinerna får såklart nys om mössan och gör allt för att lägga tassarna på den.

 

 

 

Tävling!
Vinn Bamses gympaspel
Var med och tävla om 20 gympaspel. Följ länken till bamse.se och svara på frågan!

Bamse för de yngsta – Vems är julklappen?
Brumma och Mini-Hopp är ute och leker i snön på julaftons eftermiddag. Då kommer Nisse Rask och Nicke Bock förbi med släden full av klappar. Ett paket faller av släden utan att Nisse Rask märker något. Brumma och Mini-hopp följer efter för att ge Nisse Rask paketet så att han kan ge det till rätt barn.

 

 

 

Comic Con Stockholm
Den stora serie- och spelmässan, Comic Con, hölls på Friends Arena den 30/10-1/11. Tony Cronstam som tecknar Bamse var på plats och ritade och signerade.
Även Bamse själv var på plats och hälsade på sina läsare!