AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!
AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!

Missa inte Bamse på Instagram!
Du följer väl bamse_varldens_starkaste_bjorn på Instagram?

Till webbversionen av Bamses Instagram

 

 

Bamse och korpen
Bamse får besök av en väldigt ovanlig korp som verkar bära på en hemlighet. Skalman och Bamse följer efter korpen ut i skogen där de får reda på något märkligt.

Provbläddra i Bamse nr 14

 

 

 

Lille Skutt och skattkartan
Nina och Lille Skutt köper en porslinskanin på loppmarknaden. Mini-Hopp råkar sparka sin boll så kaninen går sönder.
Inuti hittar de en skattkarta!

 

Tävling
Busifer är duktig på att pricka porslinskaniner. Lista ut om han vinner choklad, klubba eller ett porträtt av Krösus.
Var med och tävla om 30 julalbum!

Tävla på bamse.se

 

Nalle-Majas nya nos
Efter att ha skadat sin nos under en brännbollsmatch åker Nalle-Maja till sjukhuset. Under tiden funderar Brum och Teddy på hur Nalle-Maja skulle se ut om hon fick en ny nos.

 

LÄSLOV vecka 44 är ett brett läsfrämjande samarbete genom Läsrörelsen med elevorganisationer, bokförlag, bibliotek, bokhandel, idrottsföreningar, fackliga organisationer, kulturinstitutioner och företag i ett stort växande nätverk.
I stället för att säga höstlov, så ska man säga läslov och runt om i landet ska det anordnas bok-bytardagar, skrivarverkstäder, filmvisningar och mycket mer. Allt för att skapa intresse för läsning och kultur och ge alla något roligt att göra denna mörka höstvecka.

 

Läslovs-tävling!
Vi på Bamseredaktionen firar i år läslovet med en figurtävling och ger dig chansen att vara med och skapa en Bamsehistoria!
Det gäller att hitta på en rolig figur som du tycker ska vara med i Bamse. Rita en teckning och beskriv figuren; till exempel hur figuren är, vad den tycker om, var den bor och vem som den är kompis med.

 

Bamses Äventyr nr 59
Missa inte senaste numret av Bamses Äventyr som finns i butik nu. Ett fullspäckat nummer där alla dessa serier finns med:
• Bamse och de sju portarnas hemlighet
• Pellefant fyller år.
• Krösus Sork och Tokars guld.
• Teddy blir detektiv