AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!
AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!

Alla vargar är tjuvar – eller?

Det börjar en ny pojke i klassen som gillar att spela kula. Han lånar gärna ut kulor till de andra barnen så att de kan spela tillsammans, men inte till Vicki. Vicki är ju en varg och enligt den nya pojken är alla vargar tjuvar. Plötsligt verkar hela skolan tycka att Vicki är en tjuv.

Nalle-Maja kommer på en plan för att få den nya pojken att inse att han har fel och kommer på en helt ny lek.

Läs hur det går i Bamse nr 4, i butik den 17 mars.

Trevlig läsning önskar Bamseredaktionen!

Vill du få hem tidningen direkt i brevlådan

skalmans ubåtsskola

Bamses skola om fördomar

I senaste numret av Bamse hittar du Bamses skola om fördomar där Bamse och Skalman lär oss om vad en fördom är och hur den egentligen blir till från början.

lurvas och den lille fisken

Snart är det dags för Bamseloppet

Varje år springer runt 80 000 förskolebarn Bamseloppet för att fira förskolans dag. Loppet syftar till att öka lusten att röra på sig. Frisk luft, full fart, skratt, lek och glädje. Det är poängen med loppet, som anordnats varje år sedan 2013. Förskolelärare kan beställa material till årets Bamselopp HÄR!

Bamse 14 tävling

Tävling: Vilken nyckel?

Bamse ska hämta dunder-honung i farmors skåp, men han vet inte vilken nyckel han ska använda. Kan du hjälpa honom att lista ut vilken nyckel som passar i skåpet?

Vi lottar ut 10 stycken Bamse och Vulkanön-böcker bland dem som gissar rätt. Delta i tävlingen senast den 7 April.

Vart tog Farmors nyckel vägen?

Mitt i pannkaksbaket börjar det regna och Farmor måste springa ut och hämta tvätten innan den blir blöt. När Farmor kommer in igen har hennes nyckel till skafferiet mystiskt försvunnit. Var kan den vara? Barnen och Farmor letar överallt men nyckeln verkar inte finnas någonstans.