AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!
AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!

I Bamse nummer 14 kan du läsa en serie som handlar om nedskräpning. Bamse och Lille Skutt strosar längs kajpromenaden i Badköping och äter glass. Lille Skutt råkar tappa sin sked i havet, men en liten sked kan väl inte göra så stor i skillnad i ett helt hav, eller?

Vi får även följa med Lille Skutt på ett vattenfyllt äventyr, Bamse får ett mystiskt meddelande och Vargen bekantar sig med en magisk Troll-fluga.

Trevlig läsning önskar Bamseredaktionen!

Bamse nummer 14 finns i butik den 1 september.

Tävla om Bamsepussel!

Nu kan du vara med och tävla om ett fint Bamsepussel. Allt du behöver göra är att svara på några frågor. Ta hjälp av en vuxen om det blir för klurigt!

Håll Sverige rent!

I Bamse nummer 14 får du lära dig vad som kan hända om man slänger skräp i havet. Den 19 september är det dags för Håll Sverige Rent-dagen. Den här dagen finns till för att uppmärksamma nedskräpning och allt som det ställer till med. Du kan också hjälpa till genom att gå ut där du bor eller till en annan plats du tycker om och plocka upp skräp du ser.

Lille Skutt i mycket vått vatten

Lille Skutt är ute på promenad med Lurvas när det börjar regna – jättemycket. De tvingas klättra upp på en sten för att inte bli översvämmade, men hur ska de ta sig hem?

Vargen och trollflugan Snurre-Burr

En dag för längesen innan vargen blivit snäll satt han utanför sin kula och funderade när han plötsligt hör någon ropa på hjälp. Vad som händer sen får du läsa i tidningen!

Bamse och det märkliga meddelandet

Bamse och Skalman är ute på promenad när Bamse får ett brådskande brev med ett mystiskt meddelande. Vad det står i brevet får du läsa i tidningen!

Prenumerera på Bamse!

Vill du få hem Bamsetidningen i brevlådan innan den släpps i butik?