AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!
AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!

Bamse-jubileum!
I år är det 50 år sedan barn för första gången kunde läsa om Bamse, titta på Bamsefilmer och pyssla i Bamses skola-häften.
Sedan dess har många, många barn inspirerats av Bamse och hans vänners tankar om vänskap, samarbete och allas lika värde.
Bamses skapare Rune Andréasson ville ge barn både äventyr och kunskap och det är många som lärt sig saker med hjälp av Bamsetidningen.

Nytt nummer
Bamse nummer 1 finns i affären den 12 januari. Här får du veta vad som kommer i nya numret.

Jubileumsserie
Bamse, Lille Skutt och Skalman är på utflykt och hittar ett mystiskt cyklopöga.
Den som placerar ögat på sitt huvud kan kontrollera vem som helst och tvinga dem göra vad som helst!
Mefisto, den elake trollkarlen som Bamse träffade i en av de första Bamseserierna, dyker upp igen. Trollkarlen får tag i cyklopögat och förslavar Bamse och Lille Skutt!

 

Tävling! Vinn Bamses sångbok
Var med och tävla om 50 fina sångböcker! Följ länken till bamse.se och svara på frågan.

Nalle ritar och berättar
I den här serien berättar Nalle om hur det gick till när Rune skapade Bamse. Nalle är en annan björn som Rune ritat. Du får också veta hur det kommer sig att Rune fastnade för just björnar.

Bamse och skattkartan
Bamse och skattkartan är det allra första Bamse-äventyret, det publicerades i tidningen Allers 1966. I varje nummer kom sedan en ny seriesida och Rune gjorde hela 176 sidor av veckoserien! I detta nummer kan du läsa sju och i nästa nummer kommer tio till.

 

 

 

 

 

 

Bamses Äventyr nr 61
Ett fullspäckat nummer med många spännande serier. Bland annat Skalmans tidsmaskin del 1, 2, 3, 4 och 5!

 

 

Bamse kul att lära om matematik
Håll utkik efter nästa roliga och lärorika nummer av Bamse kul att lära. I det senaste numret som du hittar i butik den 7 januari handlar det om matematik. Missa inte det!