AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!
AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!

Bamse på slottet Malbork

I sommar ger sig Bamse och hans familj ut på husbilssemester i Europa. De kommer att besöka Polen, Tyskland, England och Frankrike. I Polen besöker de slottet Malbork som är det största slottet i världen. Det är så stort att det är lätt att gå vilse. Under en rundtur i slottet ser Brumma något springa förbi som ser spännande ut. Hon följer efter för att se vad det är. Men när hon sedan ska vända för att gå tillbaka har hon tappat bort sin familj. Hur ska familjen kunna hitta Brumma i det stora slottet?

Bamse 8/9 finns ute nu!

bamse 18 21 tävling

Tävling!

Vik din alldeles egna loppa och skicka in en bild på den till oss! 20 pyssliga Bamseläsare vinner Bamses pysselbok.

bamse 18 21 tävling

Gör dig redo för semester i sommar!

Vad behöver man egentligen tänka på om man är en familj som ska ut och resa? Och vad kan man hitta på när det blir lite långtråkigt? I detta nummer ger Fredrik, som jobbar på resetidningen Vagabond, sina bästa semestertips!

I tidningen hittar du även ett Bamse-spel och pappers-loppor som kan vara roliga att ta med om man ska ut och resa. Via knappen nedan kan du se en film på hur du viker en loppa.

bamse 18 21 tävling

En farlig utflykt

Bamsefamiljen och Farmor ska på utflykt i skogen. Katten Janson och Husmusen får också följa med i picknick-korgen. När de kommer fram till en bäck sätter Farmor ner korgen i skuggan så att Janson och Husmusen ska få sova. Men när Farmor kommer tillbaka för att hämta dem är korgen tom. De letar och letar men kan inte hitta varken Janson eller Husmusen. Nu börjar Farmor bli orolig. Var kan de vara?