AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!
AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!

Bamse och älvbjörnarna

Sjörövarna har tillfångatagit en älvbjörn ifrån blomsterön. Krösus Sork lovar sjörövarna att om de tillfångatar allihopa så kan de sälja dem till honom för en bra slant och sjörövarna sätter segel mot blomsterön. Som tur är lyckas den redan tillfångatagna älvbjörnen rymma ifrån Krösus Sork och träffar på Bamse och hans vänner. 

Kommer Bamse lyckas rädda älvbjörnarna? 

Läs hur det går i Bamse nr 7, i butik den 5 maj.

Trevlig läsning önskar Bamseredaktionen!

Vill du få hem tidningen direkt i brevlådan

skalmans ubåtsskola

Busar på vårkabaré

Förskolan behöver nya leksaker och man har ordnat en vårkabaré för att få in pengar. Både barn och vuxna uppträder. Kubbe och Hinke Varg bestämmer sig för att försöka knycka kassan, men allt går inte som planerat för vargarna.

lurvas och den lille fisken

Ensamvargen

Vargen bor i en gammal kula långt inne i skogen. En dag känner han sig ensam och bestämmer sig för att besöka sina kusiner för att se om de har de bättre tillsammans.

Bamse 14 tävling

Tävla om en sommarpåse

Nu har du chansen att vinna Bamses sommarpåse. Påsen innehåller keps, kikare, serietidning, målarbok och bil-spel!

Senast den 25 maj behöver vi ditt svar.

Lille skutt i medvind och motvind

Nere vid ån skickar Lille Skutts släktingar flaskpost. Trots att det är motvind verkar all post komma fram supersnabbt. Du kan läsa om deras finurliga lösning i tidningen.

Bamses skattkista

 

En del upplever just nu problem med att logga in i/använda Bamses Skattkista, framförallt med Android-versionen. Vi arbetar för fullt med att försöka lösa detta och ber om ursäkt för problemen. Ni vet väl att det även finns en del spel att spela på bamse.se?