AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!
AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!

Jakten på Rara Klaras skatt

Bamse och vännerna är tillbaka i nutid och bestämmer sig för att leta efter vraket från Rara Klara. Tänk om det finns en skatt på havets botten! Men vännerna är inte de enda som är sugna på skattjakt …

Bamse 11-12 finns ute nu!

bamse

Vinna eller förlora

Nalle-Maja spelar fotboll i Kullarnas bollklubb. Idag ska de spela match. Nalle-Maja och Lill-Tryna tar sällskap dit och de är båda förväntansfulla. Nalle-Maja spelar bra och gör nästan mål, men för Lill-Tryna går det sämre. Hon får bara sitta på bänken. Ska hon aldrig få spela?

bamse 18 21 tävling

Tävling: Bamse-tips

Svara rätt på frågorna för att vinna Bamses äventyr 106. Vi lottar ut 20 tidningar bland de som svarat rätt.

bamse

En god natts sömn

Trillingarna vill inte gå och lägga sig. De är inte det minsta trötta och har svårt att somna. Plötsligt hör de något från garderoben. Det är John Blunds bror, Per Blund. Trillingarna får följa med honom till Drömlandet.

bamse

Öva på engelska!

Med den här tidningen får du en extra tidning med en berättelse på engelska. Vi vet att många lär sig engelska tidigt och tycker att det är roligt att få läsa Bamse på engelska. Kanske förstår du inte hela berättelsen på engelska riktigt än, men då är det så finurligt att du kan vända tidningen upp och ner och läsa den på svenska i stället.

Här kan du även ladda ner två sidor med engelska-övningar.