AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!
AnnonsBamse bra erbjudande på tidningen!

Vargens hemliga historier: Del 3

I förra delen av Vargens hemliga historier fick vi läsa om Vargens tid i fängelset. I detta nummer fortsätter Vargen sina berättelser för Burre. Den här gången berättar han om när han blev räddad av Bamse. Och hur Bamse fick honom att börja fundera på om elakhet verkligen var en så bra idé? Kanske är det bättre att vara snäll som Bamse!

Bamse 10 finns ute nu!

bamse 18 21 tävling

Frågor till Bamseförfattaren

I den här tidningen ställer vi några frågor till Jimmy Wallin som är manusförfattare till ”Vargens hemliga historier”. Hur kommer han egentligen på vad serierna ska handla om? Kommer Vargen och Fröken Fiffi att bli ihop? Och vem tycker Jimmy mest om i Bamse-serien? Läs hela intervjun i Bamse nummer 10.

bamse 18 21 tävling

Fotbollsfeber

Bamse och hans familj fortsätter sin husbilssemester i Europa. Nu har de kommit fram till Tyskland där det råder fotbollsfeber. Brumma blir lite orolig över de vuxna som blir som galna när de tittar på fotboll, men som du vet är inte fotbollsfeber en sjukdom utan ett brinnande intresse …

Nalle-Maja, Brum och Teddy försöker samla ihop två lag för att själva spela fotboll på campingen men de andra barnen är upptagna med att se fotboll på tv. Som tur är har Skalman en lustig uppfinning som kan lösa trillingarnas problem.

bamse 18 21 tävling

Geografi med Bamse

Vilket land är störst i Europa? Och hur många människor bor det totalt i vår världsdel? I Bamse nummer 10 får du en snabbkurs av Bamse om just Europa.