Annons
Annons

Villkor och integritetspolicy

Bamses skattkista publiceras av:

Egmont Publishing AB
Org. nr: 556046-9206
Stockholm Pyramidvägen 7, Malmö Skeppsgatan 9.

Läs mer om Bamses skattkista här.

Allmänt

Appen Bamses skattkista ingår till dig som helårsprenumerant på tidningarna Bamse, Bamse för de yngsta och Bamse Kul att Lära och medlem i Bamses kompisklubb. När du blir helårsprenumerant på någon av titlarna och därmed får tillgång till Bamses skattkista (även kallat ”tjänsten”), ingår du ett avtal med Egmont Publishing AB.

Bamses skattkista finns på App Store, Google Play samt via webbplatsen www.bamsesskattkista.se.

I Egmonts policy för behandling av personuppgifter beskrivs vilka uppgifter vi samlar in, i vilket syfte de samlas in, på vilket sätt du kan ha kontroll över dina egna uppgifter samt hur du kan kontakta oss. Denna personuppgiftspolicy gäller bland annat när du tecknar en prenumeration och använder en app som administreras av Egmont samt när du betalar för någon av dessa varor eller tjänster.

Läs hela Egmonts personuppgiftspolicy på www.egmontpublishing.se/villkor

Tjänsten

För att kunna använda Bamses skattkista finns två sätt:

1.    Vara helårsprenumerant hos Egmont Publishing AB på någon av titlarna Bamse, Bamse för de yngsta eller Bamse Kul att Lära. Då har du automatisk tillgång till tjänsten Bamses skattkista.

2.    Köpa prenumeration på tjänsten Bamses skattkista via App Store eller Google Play. Se respektive store för villkor och hantering av köp.

Användning av Bamses skattkista kräver fungerande internetanslutning samt tillgång till en surfplatta eller smartphone med antingen iOS eller Android-operativsystem. Information om vilka versioner appen stödjer hittar du i respektive butik innan du startar nedladdning. Bamses skattkista kan även användas via webbplattformen om du har tillgång till en dator.

Som kund ansvarar du för eventuella kostnader för tillgång till Internet. Vi rekommenderar därför att du bekantar dig med de datatrafikpriser som gäller för dig.

Användning av Bamses skattkista

Användning av Bamses skattkista är endast tillåten för privat bruk. Användning av tjänsten i kommersiella och offentliga sammanhang är inte tillåten.

Du får dela ditt användarkonto på Bamses skattkista med andra medlemmar av samma hushåll.

Bamses skattkista kan användas samtidigt på flera enheter i form av surfplattor och smartphones som hör till hushållet. Varje gång du loggar in i Bamses skattkista med dina kunduppgifter för din prenumeration på en ny enhet registreras inloggningen. Om du har frågor om användningen eller om du upplever några problem med att logga in i tjänsten, kontakta kundtjänst. Du hittar information om kundtjänst längst ner i denna text.

Vi jobbar löpande med att uppdatera och förbättra Bamses skattkista. Se därför till att alltid ha den senaste versionen av appen på din enhet.

Innehållet i Bamses skattkista får vidare inte kopieras och/eller göras tillgängligt utanför tjänsten.

Hantering och uppsägning av prenumeration

Har du köpt en prenumeration hos Egmont Publishing AB där appen Bamses skattkista ingår har du förbundit dig till Egmonts köpvillkor. Du har rätt att ångra ditt köp av en helårsprenumeration där tjänsten Bamses skattkista ingår inom 14 dagar efter påbörjat abonnemang, så länge köpet är genomfört via Egmont Publishing AB. För information om ångerrätt, betalning samt hantering av prenumeration hos Egmont Publishing AB vänligen läs mer på www.dintidning.se/vara-villkor/.

En helårsprenumeration (som även ger dig tillgång till Bamses skattkista) hos Egmont Publishing AB upphör automatiskt när du har mottagit det sista betalda numret av din tidning och du behöver inte själv säga upp den. När prenumerationen närmar sig utgång kommer vi att erbjuda dig att förlänga din prenumeration för fortsatt läsning och användning av tjänsten Bamses skattkista.

För köp av Bamses skattkista via App Store eller Google Play hanterar du och avslutar din prenumeration genom att se över inställningarna för ditt AppleID-konto eller Google Play-konto. I appen på inloggningsrutan hittar du ”Återställ köp”. Egmont Publishing AB hanterar inte prenumerationer genomförda via App Store eller Google Play, dessa hanteras av Apple respektive Google.

Upphovsrätt

Böcker, spel, musik, film och annat innehåll i tjänsten tillhör Egmont Publishing AB eller tredje part och är endast tillåtna för din egen, privata konsumtion. Bamses skapare Rune Andréasson har upphovsrätt på samtligt material med Bamse.

All reproduktion, distribution eller annan användning av innehållet är förbjuden utan skriftligt medgivande från rättighetsinnehavarna till innehållet. Du har som prenumerant inte några rättigheter för kommersiellt bruk, försäljning, återförsäljning, reproduktion, distribution eller marknadsföring av innehållet. Du har heller ingen rätt att använda material, som kräver en licens för offentlig visning. Du kan enbart använda innehållet på enheter som du eller ditt hushåll använder för personligt bruk. Otillåten användning kan innebära brott mot gällande lagar och Egmont Publishing AB förbehåller sig rätten att åtala dig för sådana kränkningar.

Förändringar i service, villkor och pris

Egmont Publishing AB kan när som helst ändra innehållet i Bamses skattkista, inklusive lägga till nya funktioner och lägga till eller ta bort tidigare tillgängligt innehåll.

Egmont Publishing AB kan ändra prenumerationspriser. Prisändringar kommer endast att träda i kraft för nästa betalningsperiod för ditt abonnemang.

Egmont Publishing AB kan löpande förändra de allmänna villkoren för Bamses skattkista.

Din prenumeration kan sägas upp i enlighet med de allmänna bestämmelserna för prenumeration hos Egmont Publishing AB samt via App Store eller Google Play genom att avsluta din prenumeration före ny påbörjad betalningsperiod.

Personliga uppgifter

Vid tecknandet av en prenumeration av tidning eller beställning av annan produkt från Egmont Publishing AB godkänner du att dina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Uppdatering av personuppgifter mot personuppgiftsregister, exempelvis SPAR, sker kontinuerligt. Information om din användning av digitala tjänster så som Bamses skattkista inhämtas med bland annat analysverktyg som Google Analytics, Firebase och genom cookies. Du kan även få erbjudanden från Egmonts samarbetspartners, som återfinns inom följande branscher, direkt relaterade till våra produkter: tidningar, böcker, film, spel, pussel, leksaker, mode, skönhet, sport, fritid, heminredning, hälsa, mat, dryck, djur, natur, motor och telekom.

Uppgifter som du lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga uppgifter användas inom Egmont för marknadsföring och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till dig samt för utveckling av nya tjänster och produkter.

Den rättsliga grunden för vår behandling av dina personuppgifter är dels fullföljande av avtal och dels Egmonts berättigade intresse. Vill du rätta, radera, begränsa användningen av eller invända mot användningen av dina personuppgifter kan du göra det genom att skicka brev till Personuppgiftsansvarig, Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö eller gå till sidan www.egmont.se/personuppgifter.

Vi ser helst att du först kontaktar oss om du har klagomål, men om du anser att vi inte har gjort tillräckligt kan du även kontakta Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm, epost datainspektionen@datainspektionen.se.

Egmont Publishing kan även kontakta dig gällande tekniska frågor samt supportärenden.

Som prenumerant hos Egmont Publishing AB kan du ändra dina uppgifter via din profilsida på: www.dintidning.se/mina-sidor

Läs mer om Egmonts villkor och personuppgiftspolicy här: www.egmontpublishing.se/villkor

Kontaktinformation

Har du frågor vänligen kontakta oss på appsupport@egmont.se.

Per post:
Personuppgiftsansvarig
Egmont Publishing AB
205 07 Malmö

Telefonnummer växel: 040-693 94 00
Telefonnummer Kundservice: 040-400 222

Ändringar

Senast ändrad: 2019-10-01