Annons
Annons

Vinn Bamses jättememo!

Detta är ett spel för de yngsta med enkla och tydliga bilder. Brickorna är så stora att det är bäst att hålla till på golvet – man får både röra på sig, träna minnet, bildsinnet och lära sig att vänta på sin tur.

Svara i formuläret nedan senast 10 december. Vinnarna presenteras på hemsidan cirka tre veckor efter att tävlingstiden gått ut.

  • Genom att delta i tävlingen godkänner du villkoren som i korthet innebär att dina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Genom att acceptera villkoren godkänner du att om du vinner så publiceras ditt för- och efternamn och din bostadsort på www.bamse.se. För att kunna delta i tävlingen måste du acceptera reglerna för tävlingen. Deltagare under 16 år skall ha målsmans godkännande för deltagande. Det är ej möjligt att byta ut vinsten mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda vid Egmont Publishing eller deras anhöriga kan inte delta i tävlingen. Ansvarig för tävlingen är Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö.

Annons
Annons