Annons
Annons

Bamse 5-kamp är ett roligt utomhusspel för både vuxna och barn. Bamse och hans vänner har ordnat en massa spännande tävlingar som till exempel Lille Skutts morots-stafett, Farmors köttbulle-race och Bamses stegduell. Tävla, rör er och ha roligt på samma gång!

Gör så här

  • För att ha chans att vinna ett Bamse 5-kamp behöver du rita en teckning där du själv är med i femkamp. Du hittar själv på en gren som du kämpar i.
  • Skicka in en bild på din teckning i formuläret nedan med målsmans godkännande, senast den 14 april. 

Bamses 5-kamp går även att köpa på DinTidning.se

  • Genom att delta i tävlingen godkänner du villkoren som i korthet innebär att dina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Genom att acceptera villkoren godkänner du att om du vinner så publiceras ditt för- och efternamn och din bostadsort på www.bamse.se. För att kunna delta i tävlingen måste du acceptera reglerna för tävlingen. Deltagare under 16 år skall ha målsmans godkännande för deltagande. Det är ej möjligt att byta ut vinsten mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda vid Egmont Publishing eller deras anhöriga kan inte delta i tävlingen. Ansvarig för tävlingen är Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö.