Annons
Annons

Pussel-tävling!

Tjoho! Äntligen dags för tävling igen. Den här gången kan du vinna ett pussel med motiv på Bamse och hans vänner. Pusslet innehåller 100 bitar och kan vara en klurig utmaning.

Svara i formuläret nedan senast 17 november för att delta. Tre vinnare presenteras på webben inom en vecka efter sista svarsdatum.

  • Detta Bamse-pussel innehåller 100 pusselbitar. 10 gånger 10 blir 100, men kan du lösa matte-talen nedan?
  • Genom att delta i tävlingen godkänner du villkoren som i korthet innebär att dina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Genom att acceptera villkoren godkänner du att om du vinner så publiceras ditt för- och efternamn och din bostadsort på www.bamse.se. För att kunna delta i tävlingen måste du acceptera reglerna för tävlingen. Deltagare under 16 år skall ha målsmans godkännande för deltagande. Det är ej möjligt att byta ut vinsten mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda vid Egmont Publishing eller deras anhöriga kan inte delta i tävlingen. Ansvarig för tävlingen är Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö.

Annons
Annons