Annons
Annons

Oj, så mycket snö det har kommit. Skalman passar på att testa sina niomannaskidor och många ungar vill gärna följa med. Vet du vad de heter? Fyll i rutorna här nedan för att vara med och tävla.

Senast den 16 mars behöver vi ditt svar.

10 Bamseläsare vinner varsitt memo. Vinnarna publiceras med namn och ort här på sajten inom tre veckor från sista svarsdag.

Lycka till!

bamse tävling

  • Genom att delta i tävlingen godkänner du villkoren som i korthet innebär att dina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Genom att acceptera villkoren godkänner du att om du vinner så publiceras ditt för- och efternamn och din bostadsort på www.bamse.se. För att kunna delta i tävlingen måste du acceptera reglerna för tävlingen. Deltagare under 16 år skall ha målsmans godkännande för deltagande. Det är ej möjligt att byta ut vinsten mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda vid Egmont Publishing eller deras anhöriga kan inte delta i tävlingen. Ansvarig för tävlingen är Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö.