Annons
Annons

Tävling!

Skicka in ditt bästa miljötips och vinn boken som bygger på filmen Bamse och Dunderklockan! Om det är svårt att komma på ett tips – fråga dina vuxna om hjälp!

Om boken

I jakten på dunderklockorna måste Bamse lära sig något viktigt, att bara vara sig själv räcker mycket längre än man tror. Det är något som även Reinard Räv skulle må bra av att förstå.

Skicka in ditt bästa miljötips senast 30 april för att vara med i tävlingen. Vinnarnas namn och bostadsort presenteras här på webben under “Tävlingar” senast tre veckor efter sista svarsdag. 

  • Om det är svårt att komma på ett tips – fråga dina vuxna om hjälp!
  • Genom att delta i tävlingen godkänner du villkoren som i korthet innebär att dina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Genom att acceptera villkoren godkänner du att om du vinner så publiceras ditt för- och efternamn och din bostadsort på www.bamse.se. För att kunna delta i tävlingen måste du acceptera reglerna för tävlingen. Deltagare under 16 år skall ha målsmans godkännande för deltagande. Det är ej möjligt att byta ut vinsten mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda vid Egmont Publishing eller deras anhöriga kan inte delta i tävlingen. Ansvarig för tävlingen är Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö.

Annons
Annons