Annons
Annons

Bästa bamse.se-besökare!

Vi vill gärna veta vad du tycker om Bamse-webben. Kanske är det något du gillar extra mycket och skulle vilja se mer av? Låt oss veta – så att vi kan göra bamse.se ännu bättre, roligare och mer spännande. Som förälder får du gärna fråga ditt barn så att ni kan skicka in ert svar tillsammans. 

Tyck till och tävla!

Fyll i ditt svar nedan och var med och tävla om ett Bamse aktivitetsspel. Ett kul och charad-liknande spel som uppmuntrar till lek och rörelse för hela familjen! 

Vi tävlar ut två stycken spel och behöver ditt svar senast 3 februari.

  • Genom att delta i undersökningen/tävlingen godkänner du villkoren som i korthet innebär att dina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Genom att acceptera villkoren godkänner du att om du vinner så publiceras ditt för- och efternamn och din bostadsort på www.bamse.se. För att kunna delta i undersökningen/tävlingen måste du acceptera reglerna. Deltagare under 16 år skall ha målsmans godkännande för deltagande. Det är ej möjligt att byta ut vinsten mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda vid Egmont Publishing eller deras anhöriga kan inte delta i tävlingen. Ansvarig för tävlingen är Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö.
  • Tack för att du hjälper oss att göra bamse.se ännu bättre!

Annons
Annons