Annons
Annons

Tävling!

Nu har du chans att vinna ett Bamse-pussel från Bamse och Dunderklockan. Svara på frågorna, fyll i formuläret nedan och skicka in för att vara med i tävlingen. Lycka till!

Bamse och Dunderklockan träpussel

Du kan vinna detta fina träpussel i ask med fint motiv på Bamse och hans vänner från filmen “Bamse och Dunderklockan”. 30-bitars. 

Läs mer om pusslet här.

  • Genom att delta i tävlingen godkänner du villkoren som i korthet innebär att dina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Genom att acceptera villkoren godkänner du att om du vinner så publiceras ditt för- och efternamn och din bostadsort på www.bamse.se. För att kunna delta i tävlingen måste du acceptera reglerna för tävlingen. Deltagare under 16 år skall ha målsmans godkännande för deltagande. Det är ej möjligt att byta ut vinsten mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda vid Egmont Publishing eller deras anhöriga kan inte delta i tävlingen. Ansvarig för tävlingen är Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö.

Annons
Annons