Annons
Annons

Kom på en egen gåta och tävla!

Skicka in din bästa gåta tillsammans med ett svar och var med och tävla om 10 bokpaket. Fyll i formuläret nedan och skicka in ditt svar.

Under kommande veckor kan svara på några av de inskickade gåtorna här på bamse.se samt på barnensbibliotek.se. Och under vecka 46 kan du vara med och rösta fram de allra bästa gåtorna!

  • Genom att delta i tävlingen godkänner du villkoren som i korthet innebär att dina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. För att delta i tävlingen måste du acceptera reglerna för tävlingen. Deltagare under 16 år skall ha målsmans godkännande för deltagande. Det är ej möjligt att byta ut vinsten mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda vid Egmont Publishing eller deras anhöriga kan inte delta i tävlingen. Ansvarig för tävlingen är Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö.

Annons
Annons