Annons
Annons

Tävling!

Har du haft sportlov, har du det nu eller ska du snart vara ledig? Då kan du vara med i Bamses sportlovstävling!

På sportlovet har man ofta mer tid till att hitta på kul saker både inomhus och utomhus. Rita en teckning där Bamse gör någon vinteraktivitet och skicka in en bild på din teckning och din adress via formuläret nedan för att delta i tävlingen. Det går också bra att maila till bamse@egmont.se

Tre personer vinner en varsin Bluray-box med alla de tre senaste Bamsefilmerna! Vinnarna presenteras här på webben den 28 februari.

  • Dra filer hit eller
  • Genom att delta i tävlingen godkänner du villkoren som i korthet innebär att dina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Genom att acceptera villkoren godkänner du att om du vinner så publiceras ditt för- och efternamn och din bostadsort på www.bamse.se. För att kunna delta i tävlingen måste du acceptera reglerna för tävlingen. Deltagare under 16 år skall ha målsmans godkännande för deltagande. Det är ej möjligt att byta ut vinsten mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda vid Egmont Publishing eller deras anhöriga kan inte delta i tävlingen. Ansvarig för tävlingen är Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö.

Vill du veta mer om hur den senaste Bamsefilmen togs fram?