Annons
Annons

Tävling!

Vecka 44 är det läslov för dig som går i skolan. Vi på Bamseredaktionen firar läslovet med en ny figurtävling och ger dig chansen att vara med och skapa en Bamsehistoria!

Tycker du att det är roligt att fantisera? Då är det här en tävling för dig. Fantisera ihop din egen Bamsefigur och skicka in ditt svar samt en teckning på figuren (exempelvis bifoga en vanlig bild som du tagit på teckningen du ritat) nedan senast 5 november.

Chans till fina vinster

Vinnaren får en helårsprenumeration av Bamse och den figur som han eller hon hittat på får vara med i en Bamsehistoria. Tio ytterligare bidrag belönas med hemliga bokpaket. Vinnarna presenteras här på webben under Tävlingar cirka fem veckor efter att tävlingstiden gått ut.

  • Dra filer hit eller
  • Genom att delta i tävlingen godkänner du villkoren som i korthet innebär att dina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Genom att acceptera villkoren godkänner du att om du vinner så publiceras ditt för- och efternamn och din bostadsort på www.bamse.se. För att kunna delta i tävlingen måste du acceptera reglerna för tävlingen. Deltagare under 16 år skall ha målsmans godkännande för deltagande. Det är ej möjligt att byta ut vinsten mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda vid Egmont Publishing eller deras anhöriga kan inte delta i tävlingen. Ansvarig för tävlingen är Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö.

Annons
Annons