Annons
Annons

Bamse julkalender

Under december månad har du som läser Bamse kunnat öppna Bamse julkalender, med en lucka varje dag. För varje lucka som öppnas i kalendern händer det mer och mer i bilden. 

Fredssymbolen

Bamses julkalender är också lite speciell eftersom den har en lucka även dagen efter julafton. Det var Rune Andréasson som skapade Bamse som ville ha det så. Bakom den luckan hittar du nämligen en viktig symbol.

Även om vi tycker och tror olika om mycket så instämmer de flesta i den del av julbudskapet som önskar “Fred på jorden”. Därför valde Rune att lägga in fredssymbolen som du hittar bakom luckan den 25 december. 

Tävling!

Dagen till ära kan du tävla om ett par öronhängen med fredssymbolen. Svara på frågan nedan senast 7 januari 2019 för att vara med i tävlingen.

  • Genom att delta i tävlingen godkänner du villkoren som i korthet innebär att dina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Genom att acceptera villkoren godkänner du att om du vinner så publiceras ditt för- och efternamn och din bostadsort på www.bamse.se. För att kunna delta i tävlingen måste du acceptera reglerna för tävlingen. Deltagare under 16 år skall ha målsmans godkännande för deltagande. Det är ej möjligt att byta ut vinsten mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda vid Egmont Publishing eller deras anhöriga kan inte delta i tävlingen. Ansvarig för tävlingen är Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö.

Annons
Annons