Annons
Annons

Film-tävling!

I vinter släpps en Bluray-box med alla de tre nya Bamsefilmerna samlade! Nu har tre personer dessutom chans att vinna en varsin box. Tio vinner även den senaste filmen Bamse och Dunderklockan på DVD.

Det du behöver göra för att delta är att svara på frågorna och fylla i formuläret nedan före den 17 december. Vinnare presenteras här på hemsidan senast tre veckor efter sista svarsdag.

Vi önskar er lycka till och många mysiga filmstunder tillsammans i höst- och vintermörkret!

  • Genom att delta i tävlingen godkänner du villkoren som i korthet innebär att dina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering. Genom att acceptera villkoren godkänner du att om du vinner så publiceras ditt för- och efternamn och din bostadsort på www.bamse.se. För att kunna delta i tävlingen måste du acceptera reglerna för tävlingen. Deltagare under 16 år skall ha målsmans godkännande för deltagande. Det är ej möjligt att byta ut vinsten mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda vid Egmont Publishing eller deras anhöriga kan inte delta i tävlingen. Ansvarig för tävlingen är Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö.

Annons
Annons