Annons
Annons

Vanliga frågor & svar – Bamses skattkista

Här har vi samlat några av de vanligaste frågor om appen Bamses skattkista, och svaren på dem. Tryck på plustecknet på frågan för att se svaren.

Hittar du inte svar på din fråga nedan vänligen kontakta kundservice på mailadressen appsupport@egmont.se eller på telefonnummer 040-400 222, på vardagar mellan kl. 9-17.

Vad är Bamses skattkista?

I Bamses skattkista kan man leka och lära tillsammans med Bamse och hans vänner på ett engagerande och lustfyllt sätt. Ditt barn kan ta del av kul och spännande underhållning i alla former – lyssna på ljudböcker och musik, se film och läsa Bamse-berättelser, spela pedagogiska spel, pyssla eller göra Bamse-gympa.

Bamses skattkista finns att ladda hem i App store och i Google Play.

Man kan också surfa in via www.bamsesskattkista.se

Vem kan använda Bamses skattkista?

Alla helårsprenumeranter på titlarna Bamse, Bamse för de yngsta och Bamse Kul att Lära är medlemmar i Bamses Kompisklubb och har automatisk tillgång till appen som en del av sin prenumeration. De som är tillsvidareprenumeranter på Bamse och Bamse för de yngsta har också tillgång till skattkistan efter första förnyelsen.

Är man inte medlem i Kompisklubben eller tillsvidareprenumerant kan man uppgradera sin prenumeration till helår genom att kontakta kundservice på telefon 040-400 222.

Appen Bamses skattkista kan också köpas separat via App store och Googe Play. App-prenumerationen hanteras helt via respektive butik och personligt konto.

Rek. Ålder för appen är barn 2-7 år och alla som gillar Bamse!

Hur loggar jag in och kommer igång?
  • Ladda hem appen via App store eller Google Play till din smarttelefon eller surfplatta.
  • Har du inte tillgång till en smarttelefon eller surfplatta går det även att logga in via www.bamsesskattkista.se – använd helst Chrome.
  • Använd tidningsmottagarens kundnummer och postnummer för att logga in. Kundnumret står på baksidan av tidningen.

Det kan dröja någon dag innan kundnumret blir ”aktivt” för inloggning i Bamses skattkista efter det att man betalas sin prenumerationsfaktura.

  • Om du har köpt Bamses skattkista i App Store eller Google Play ska du loggas in automatiskt och behöver inte skriva in några inloggningsuppgifter.
Var hittar jag mitt kundnummer?
På inbetalningskortet, på baksidan av tidningen och i prenumerationsbekräftelsen som skickats via e-post. Det är kundnumret och postnumret till tidningens mottagare som används för att logga in i Bamses skattkista.
Med vilka uppgifter loggar jag som utrikesprenumerant in?

Utländska Bamseprenumeranter loggar in i Bamses skattkista på samma sätt som övriga. Utrikesprenumeranter anger sitt kundnummer och sin zipcode. Zipcoden kan bestå av både siffror och bokstäver.

Stöter du ändå på problem med inloggningen vänligen kontakta kundservice.

Hur kontaktar jag kundservice?

Har du någon fråga eller fundering är du välkommen att höra av dig till kundservice på mailadressen appsupport@egmont.se eller på telefonnummer 040-400 222, på vardagar mellan kl. 9-17.

Om du har ett problem i appen ber vi dig att skicka med information om din enhet/utrustning, vilket operativsystem eller webbläsare du använder, tydlig beskrivning av ärendet och gärna medföljande skärmdump om möjligt. Detta hjälper oss i felsökandet.

Vilka operativsystem stödjer Bamses skattkista?

Appen finns tillgänglig för både iOS-enheter och Android-enheter. Se kompatibilitet i respektive butik.

Jag kan inte ladda ner Bamses skattkista på min enhet, vad gör jag?

Bamses skattkista finns även som webb-applikation och går att använda genom din webbläsare. Surfa in på www.bamsesskattkista.se och logga in som vanligt.

Bamses skattkista ska fungerar bäst i Google Chrome men går också att använda i Safari, Internet Explorer, Firefox m.m.

Min app laddar inte in innehållet, varför?

Tänk på att appen Bamses skattkista behöver internetanslutning för att ladda innehållet. Vid första användning kan appen även behöva längre laddningstid beroende på vilken enhet du använder.

Stöter du ändå på problem vänligen kontakta kundservice.